Huisarts

Huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord

De huisartspraktijk is een moderne, dynamische praktijk met een innovatieve aanpak en een breed servicepakket in Amsterdam Noord, waaronder een apotheek, laboratorium en een online patiëntenomgeving. De huisartsenpraktijk in Amsterdam noord is geopend van 8.00-17.00 uur. Daarnaast is er op woensdag een avondspreekuur. Voor een afspraak kunt u bellen naar 020 308 1234 of u kunt 24 uur per dag online een afspraak maken. U kiest zelf met wie en wanneer. Zodra u de afspraak heeft gemaakt, staat deze direct in onze agenda.

 

In the online agenda it's possible to make an appointment 24/7. You're able to choose your doctor and when you'd like to have the appointment. When you make an appointment it shows up in our agenda right away.

 


Direct naar webagenda huisarts &

e-consult


 

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier.  Wilt u eerst een  kennismakingsgesprek? Stuur dan even een mailtje met de gewenste datum en tijd naar info@mijn-huisarts.com

De huisartsen

Huisartsenpraktijk Buiksloterham is een persoonlijke en professionele huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord. In de praktijk zijn de huisartsen Pieter Jan van Empel en Sophie Jutte samen met doktersassistenten en een praktijkondersteuner werkzaam.
 
Huisartsenpraktijk, Buiksloterham, Huisarts Amsterdam Noord
Sophie Jutte
 
Huisarts van Empel is de oprichter van Huisartsenpraktijk Buiksloterham. dr. Pieter Jan van Empel is geboren en getogen in Vlissingen. Hij studeerde en promoveerde aan de Vrije Universiteit en het VU-medisch centrum in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2007 was hij eerst werkzaam als arts-assistent chirurgie in het VU-medisch centrum en vervolgens een jaar arts-assistent bij GGZ-ingeest. Hierna volgde hij de driejarige huisartsopleiding aan het AMC in Amsterdam. De noodzaak van een huisartsenpraktijk voor de nieuwe wijken Overhoeks & Buiksloterham en de wens om op zijn eigen unieke wijze patiënten van goede zorg en service te voorzien, heeft hem doen besluiten de huisartsenpraktijk en gezondheidscentrum Buiksloterham te starten.
 
Sophie Jutte is geboren in Amsterdam, heeft op een aantal andere plekken gewoond en is weer naar haar geboortestad teruggekeerd om geneeskunde te studeren aan de UvA. Na haar opleiding heeft zij als arts-assistent in de psychiatrie en kindergeneeskunde gewerkt, waarbij zij ook diensten deed voor urologie, oogheelkunde en neurologie. Uiteindelijk is het de veelzijdigheid en het persoonlijk contact wat haar aantrok tot het huisartsen vak. Zij heeft recent de huisartsenopleiding aan de Vrije Universiteit afgerond  en heeft ervaring opgedaan op verschillende plekken in Nederland.  Nu kijkt zij er naar uit om te kunnen werken in een geheel nieuwe praktijk in haar lievelingsstadsdeel Amsterdam Noord.

Onze dienstverlening

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijke zorg te bieden met een zo hoog mogelijk serviceniveau. Wij werken zowel binnen als buiten het gezondheidscentrum nauw samen met verschillende disciplines zoals fysiotherapie, psychologen, verloskundige etc. Wij stellen uw mening op prijs. Heeft u opmerkingen of verbeterpunten die u met ons wilt delen? Stuur dan een e-mail naar info@mijn-huisarts.com Alleen dan kunnen we ons blijven verbeteren en ons kwaliteitsniveau handhaven.

Wij bieden:

 • E-consult: mail al uw vragen aan de dokter
 • De hele dag bereikbaar per telefoon en mail
 • Online afspraken maken, recepten herhalen en dossier inzien
 • Voor kleine klachten kunt u altijd direct terecht
 • Binnenlopen voor assistententaken en herhaalmedicatie

Thuisarts

Als u twijfelt of u met uw klacht een afspraak moet maken met de huisarts kunt u dat eenvoudig zelf controleren. Kijk op http://www.thuisarts.nl of op de app: Moet ik naar de dokter? Hier vindt u veel informatie over uw klacht en of het eventueel vanzelf over zal gaan. Beide bronnen zijn ontwikkeld en goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap.

 

Studenten

Naast onze algemene medische kennis, weten wij als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden. En dankzij de online-agenda op deze website kunt u altijd snel en gemakkelijk voor een afspraak bij ons terecht.

Wanneer je in Amsterdam komt studeren en wonen, ben je verplicht je in te schrijven bij de gemeente Amsterdam. Ook ben je vanuit je zorgverzekeraar verplicht je in te schrijven bij een huisarts in Amsterdam. Wat is makkelijker dan als student of medewerker van de universiteit of hogeschool je in te schrijven bij een praktijk die makkelijk bereikbaar is en veel diensten 24 uur per dag online aanbiedt . Er zijn geen beperking als het gaat om inschrijvingen van nieuwe patienten. De huisartsenpraktijk is open voor iedereen in Amsterdam. Oftewel je kan je als student inschrijven ongeacht waar je in de stad woont. Ook andere patiënten zijn natuurlijk van harte welkom!

Visie

Het gezondheidscentrum Buiksloterham is een modern geintegreerd eerstelijnscentrum dat verschillende specialismen in de gezondheidszorg en welzijn onder een dak samen brengt en samenwerkt met andere gezondheidsinstanties in het stadsdeel om zo volwaardige multidisciplinairezorg te bieden waarbij de patiënt centraal staat. Het uitgangspunt hierbij is dat deze zorg expert- en evidence- based moet zijn.

Specialisaties

 • Gezinszorg
 • Ouderenzorg
 • Reizigersadvisering/vaccinaties
 • SOA/HIV diagnostiek en behandeling
 • Psychologische zorg
 • Studenten

Inschrijfformulier

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden.