Huisarts

Huisarts in Amsterdam Noord

De huisartsen pratkijk is een moderne praktijk, met een innovatieve aanpak en een breed service pakket. De praktijk is onderdeel van gezondheidscentrum Buiksloterham. Het biedt een persoonlijke huisarts in Amsterdam Noord. De praktijk is elke dag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is er op woensdag een avondspreekuur. Huisartsen Pieter Jan van Empel en Lore Trügg werken samen met doktersassistenten en een praktijkondersteuner. Voor een afspraak kunt u bellen naar 020 308 1234 of u kunt 24 uur per dag online een afspraak maken. U kiest zelf met wie en wanneer. Zodra u de afspraak heeft gemaakt, staat deze direct in de agenda van de huisarts.

Huisartsenpraktijk, Buiksloterham, Huisarts in Amsterdam Noord
Lore Trügg, Huisarts in Amsterdam noord

Pieter Jan van Empel

Huisarts van Empel is de oprichter van Huisartsenpraktijk Buiksloterham. dr. Pieter Jan van Empel is geboren en getogen in Vlissingen. Hij studeerde en promoveerde aan de Vrije Universiteit en het VU-medisch centrum in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2007 was hij eerst werkzaam als arts-assistent chirurgie in het VU-medisch centrum en vervolgens een jaar arts-assistent bij GGZ-ingeest. Hierna volgde hij de driejarige huisartsopleiding aan het AMC in Amsterdam. De noodzaak van een huisartsenpraktijk voor de nieuwe wijken Overhoeks & Buiksloterham en de wens om op zijn eigen unieke wijze patiënten van goede zorg en service te voorzien, heeft hem doen besluiten de huisartsenpraktijk en gezondheidscentrum Buiksloterham te starten.

Lore Trügg

Lore Trügg heeft na haar geneeskunde studie eerst ervaring opgedaan als dokter in meerdere ziekenhuizen op de kinderafdeling en later in een verpleeghuis. Tijdens het werken in het ziekenhuis was zij ook verantwoordelijk voor de spoedzorg van de oogheelkunde, urologie en neurologie. Haar huisartsenopleiding heeft zij vervolgens aan het VUmc afgerond. Deze brede basis past goed bij het brede vakgebied van de huisarts. Naast lichamelijk klachten behandelt zij ook lichte mentale klachten. Het persoonlijk contact met de patiënt staat voor haar voorop en zij streeft ernaar om de patiënt in zijn geheel te zien, en niet alleen de klacht waar hij of zij mee komt.

Inschrijven

Bent u opzoek naar een huisarts in Amsterdam noord en wil u zich hier inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier.  Wilt u eerst een  kennismakingsgesprek? Stuur dan even een mailtje met de gewenste datum en tijd naar info@mijn-huisarts.com


Direct naar webagenda huisarts &

e-consult


 

Onze dienstverlening

Wij bieden u zorg aan met een zo hoog mogelijk serviceniveau. De huisarts in Amsterdam noord is onderdeel van een modern geïntegreerd gezondheidscentrum dat verschillende specialismen in de gezondheidszorg samenbrengt en samenwerkt met andere gezondheidsinstanties in het stadsdeel Amsterdam noord. Met als doel om zo volwaardige zorg te bieden waarbij de patiënt centraal staat.

Wij bieden:

  • E-consult: mail al uw vragen aan de dokter
  • De hele dag bereikbaar per telefoon en mail
  • Online afspraken maken, recepten herhalen en dossier inzien
  • Laagdrempelig SOA-consult 
  • Binnenlopen voor assistententaken en herhaalmedicatie
  • Advies over reizigersvaccinaties

Als u twijfelt of u met uw klacht een afspraak moet maken met de huisarts kunt u dat eenvoudig zelf controleren. Kijk op http://www.thuisarts.nl of op de app: Moet ik naar de dokter? Hier vindt u veel informatie over uw klacht en of het eventueel vanzelf over zal gaan. Beide bronnen zijn ontwikkeld en goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap.

Studenten

Naast onze algemene medische kennis, weten wij als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden. En dankzij de online-agenda op deze website kunt u altijd snel en gemakkelijk voor een afspraak bij ons terecht.

Wanneer je in Amsterdam komt studeren en wonen, ben je verplicht je in te schrijven bij de gemeente Amsterdam. Ook ben je vanuit je zorgverzekeraar verplicht je in te schrijven bij een huisarts in Amsterdam. Wat is makkelijker dan als student of medewerker van de universiteit of hogeschool je in te schrijven bij de huisarts in Amsterdam noord. Er zijn geen beperking als het gaat om inschrijvingen van nieuwe patiënten. De huisartsenpraktijk is open voor iedereen in Amsterdam. Oftewel je kan je als student inschrijven ongeacht waar je in de stad woont. Ook andere patiënten zijn natuurlijk van harte welkom!

Openingstijden en contact

Voor de openingstijden van de huisartsenpraktijk klikt u hier

Voor contact kunt u mailen naar info@mijn-huisarts.com