Patiëntenomgeving

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken, een medische vraag stellen via een e-consult en herhaalmedicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Met het aanvragen van een account voor de patiëntenomgeving gaat u automatisch akkoord met het privacyreglement. 

Als u uw account heeft aangevraagd neemt de assistente contact met u op om uw identiteit te controleren en uw account te activeren. 


 

Direct naar webagenda huisarts &

e-consult

 


 

Moet ik naar de huisarts?

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Vaak neemt men dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch.

Met de app Moet ik naar de dokter? of de website Thuisarts.nl kunnen mensen zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen.

Thuisarts.nl en Moetiknaardedokter? wijzen u samen de weg als u op zoek bent naar wetenschappelijk onderbouwde medische informatie. De app is gebaseerd op de Nederlandse Triage Standaard.

Dit is een richtlijn die de huisarts helpt om te bepalen of een medisch probleem kan wachten of met spoed behandeld moet worden.