Fysiotherapie in Buiksloterham 

Wanneer je klachten hebt die je beperken bij het bewegen kun je in Gezondheidscentrum Buiksloterham terecht bij de fysiotherapeuten van FysioHolland.

Naast de behandelruimte hebben we de beschikking over een ruime sportzaal om je optimaal te kunnen ondersteunen tijdens je herstel.
Bij pijnklachten is het doel namelijk vaak, naast zo goed mogelijk herstellen, voorkomen dat de klacht snel weer terugkomt.

Want voortdurende pijnklachten zijn niet alleen enorm vervelend. Ze kunnen grote impact hebben op je kwaliteit van leven.

Zo werken de fysiotherapeuten van FysioHolland
Voor de behandeling van je klacht bieden we verschillende gespecialiseerde therapieën en trainingen. De therapeuten van FysioHolland volgen de ontwikkelingen rondom fysiotherapie op de voet. Zodoende weet je zeker dat jouw klacht op de juiste wijze wordt behandeld. Ook vinden we het belangrijk dat je inzicht krijgt in het ontstaan van je klachten. Zo kun je jouw klachten beter begrijpen én aanpakken.

We leren je graag hoe je zelf invloed kunt hebben op je herstel. Dat kunnen oefeningen zijn om sterker te worden en je gewrichten soepel te houden. Door te werken aan je conditie. Of bijvoorbeeld door veranderingen in je leefstijl.

Samen maken we een plan op maat en we zullen hierin altijd eerlijk zijn over de mogelijkheden en wat je kunt verwachten. 
Elk mens en elke klacht is weer anders. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om weer optimaal te kunnen bewegen.

Maak direct een afspraak
Dat kan gemakkelijk via de website van FysioHolland.
Je kunt altijd snel bij ons terecht en we hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

U vindt ons ook in Amsterdam Oost, locatie Amstelkwartier

Schrijf je nu in bij de huisarts