EchoNoord is een verloskundig echocentrum in Amsterdam Noord. Iedereen kan bij ons terecht voor verloskundige-en pretecho’s in de zwangerschap. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom hebben wij gekozen voor één locatie voor het echo centrum in Gezondheidscentrum Buiksloterham waar alle echo’s gemaakt worden. Dit gebeurt met een zeer geavanceerd echo apparaat, dit maakt het mogelijk om beeldvorming in 3D & 4D te maken, waarbij het zelfs mogelijk is om een bewegend beeld te krijgen in de echo.

Het team

Kwaliteit staat voorop en dat is te zien aan onze ervaren en gekwalificeerde echoscopisten. Zij staan in direct contact met de verloskundigen en huisarts, dit zorgt voor een optimale samenwerking. Ook willen we graag dat jij je op je gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om van jouw bezoek een fijne ervaring te maken. We kijken ernaar uit je te ontvangen in de praktijk!

Contact

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de assistent van je eigen verloskundige praktijk, door een e-mail te sturen naar info@echonoord.nl of door te bellen naar Gezondheidscentrum Buiksloterham: 020 308 1234 keuze 5.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Logo EchoNoord

Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Gezondheidscentrum Buiksloterham gebruikt 100% groene stroom