Het team van huisartsenpraktijk Buiksloterham staat klaar om u te helpen. Huisartsen Pieter Jan van Empel, Anne Floor Kallen en Bram van Tol werken samen met de doktersassistenten om u van de juiste zorg te voorzien. 

Pieter Jan van Empel - Huisarts

 

Pieter Jan van Empel, de oprichter van de huisartsenpraktijk, is geboren en getogen in Vlissingen. Hij studeerde en promoveerde aan de Vrije Universiteit en het VU-medisch centrum in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2007 was hij eerst werkzaam als arts-assistent chirurgie in het UMC Amsterdam lokatie VUmc en vervolgens een jaar arts-assistent psychiatrie bij een FACT-team van GGZ-ingeest. Hierna volgde hij de driejarige huisartsopleiding aan het AMC in Amsterdam. Pieter Jan doet tevens vrijwilligerswerk bij de GGD Amsterdam en heeft daardoor een brede kennis op het gebied van infectieziekten, soa's en roze hulpverlening. De noodzaak van een huisartsenpraktijk voor de nieuwe wijken Overhoeks/Buiksloterham en het Amstelkwartier en de wens om op zijn eigen unieke wijze patiënten van goede zorg en service te voorzien, heeft hem doen besluiten de huisartsenpraktijk en het gezondheidscentrum te starten.

Anne Floor Kallen - Huisarts (met zwangerschapsverlof)

Anne Floor Kallen Huisarts Amsterdam Noord Huisartsenpraktijk Buiksloterham

Anne-Floor Kallen heeft haar studie Geneeskunde gevolgd aan de UvA. Na het afronden van haar studie in 2011 heeft zij eerst in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Zij is begonnen bij de chirurgie in het MC Slotervaart, waar zij twee jaar als arts-assistant heeft gewerkt en daar ook als poortarts op SEH functioneerde. Vervolgens heeft zij een jaar als arts-assistant Plastische chirurgie in het Jeroen Bosch ziekenhuis en daarna nog anderhalf jaar als arts-assistant SEH in Westfriesgasthuis gewerkt. Door de behoefte aan meer contact met, en oog voor de patient heeft zij gekozen voor het huisartsenvak en in 2019 de opleiding tot huisarts afgerond. De brede inhoudelijke ervaring die zij eerder heeft opgedaan is zeer nuttig voor het huisartsenvak en dit combineert zij graag met het persoonlijke contact met de patient. Anne-Floor werkt met name op de locatie in oost.

Bram van Tol - Huisarts

Bram van Tol Huisarts

Bram van Tol heeft na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam als arts gewerkt bij de crisisdienst en acute psychiatrie om vervolgens te kiezen voor de specialisatie huisarts. Tijdens deze opleiding is hij werkzaam geweest op de SEH van Lelystad en heeft hij ervaring opgedaan in de ouderengeneeskunde, urologie en op de KNO afdeling. De oprechte interesse in patiënt en zijn verhaal en plezier in het vak maken hem een betrokken huisarts. 

 

Lore Trügg - Huisarts 

Lore terug huisarts gezondheidscentrum Buiksloterham

Lore Trügg heeft na haar geneeskunde studie eerst ervaring opgedaan als dokter in meerdere ziekenhuizen op de kinderafdeling en later in een verpleeghuis. Tijdens het werken in het ziekenhuis was zij ook verantwoordelijk voor de spoedzorg van de oogheelkunde, urologie en neurologie. Haar huisartsenopleiding heeft zij vervolgens aan het VUmc afgerond. Deze brede basis past goed bij het brede vakgebied van de huisarts. Naast lichamelijke klachten heeft dokter Trügg zich toegelegd op het behandelen van mentale klachten. Het persoonlijk contact met de patiënt staat voor haar voorop en zij streeft ernaar om de patiënt in zijn geheel te zien, en niet alleen de klacht waar hij of zij mee komt.

Jooske van Lidth de Jeude - Huisarts 

Jooske van Lidth de Jeude rondde haar studie geneeskunde aan de UvA af in 2011 en promoveerde bij de afdeling maag-, darm-, en leverziekten in het AMC in 2018. Ze werkte ook in het Slotervaartziekenhuis als arts bij de interne geneeskunde, waar ze ervaring opdeed op de afdelingen cardiologie, longziekten, ouderengeneeskunde en spoedeisende hulp. Juist door haar brede interesse koos ze ervoor om huisarts te worden en rondde deze opleiding in 2020 af. Ze werkt met plezier, verdiept zich graag in een probleem en vindt het belangrijk dat er een sfeer is waarin mensen zich op hun gemak voelen.

Martijn Heugen - Arts

Martijn Heugen rondde zijn geneeskunde studie af in het jaar 2019, waarna hij heeft gewerkt in het OLVG Oost en West op de afdeling Heelkunde/Chirurgie. Als bevlogen dokter ontwikkelde hij daar zowel zijn basisvaardigheden als arts, als ook zijn kleine chirurgische vaardigheden. Om zich dichter bij patiënten betrokken te voelen, besloot hij te kiezen voor de huisartsgeneeskunde en werkt hij nu met veel plezier in onze praktijk als basisarts.

Daan Remmelzwaal - POH Somatiek 

Daan Remmelzwaal, gezondheidscentrum Buiksloterham

Daan Remmelzwaal heeft zijn geneeskunde opleiding in 2019 afgerond aan het VUmc, tijdens zijn opleiding heeft hij zijn semi-arts stages op de afdeling dermatologie en spoedeisende hulp gedaan. Na zijn oplediing is hij gaan werken in gezondheidscentrum Amstelkwartier en Buiksloterham als basisarts. Hiernaast is hij werkzaam geweest bij een SOA kliniek en heeft hij gewerkt op de dermatologie in het Spaarne Gasthuis. Hij zal binnenkort starten met de opleiding tot huisarts.

Bianca Pieterse - Assistente 

Bianca pieterse gezondheidscentrum Buiksloterham Amsterdam Noord

Ik ben Bianca, moeder van 3 kinderen. Ik werk sinds mijn 19e in de zorg. Ik heb ervaring opgedaan in het ziekenhuis AMC. Ik heb hier op verschillende poli's gewerkt, chirurgie/urologie, kraamzorg, planner thuiszorg en wijkziekenverzorgende. Bij de laatste was ik ook werkbegeleider, ergocoach en coördinator van medido (automatische medicijn dispenser) sinds maart 2019 werk ik met veel plezier als praktijk assistente.

Sebastian Dormann - Assistent

Ik ben Sebastian Doermann in 2008 ben ik vanuit Duitsland naar Nederland gekomen sindsdien woon ik samen met mijn vriend in Amsterdam. Sinds 2018 ben ik werkzaam als huisarts assistent bij Dr. Pieter Jan van Empel. Hiervoor zit ik in de laatste fase van mijn opleiding. Daarnaast werk ik als zzp’er als decormaker voor stop motion animatie. Ik ben behulpzaam, vriendelijk en ik heb altijd een luisterend oor voor mijn patiënten en collega's.

 

Alan Mantus  - Assistent 

Alan doktersassistent gezondheidscentrum Amstelkwartier

Ik kom oorspronkelijk uit Australië en ben op 23 jarige leeftijd tijdens een reis blijven hangen in Nederland. Hier ben ik sinds 2008 gediplomeerd doktersassistent, ik heb dit werk met veel plezier bij twee andere praktijken gedaan en sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Gezondheidscentrum Buiksloterham en Amstelkwartier. Wat ik leuk vind aan het werk als doktersassistent is om samen met de artsen en de andere collega's er voor te zorgen dat de patiënten de goede zorg krijgen. 

 

Paulien Berger - Assistente 

Ik ben Paulien Berger. Getrouwd en moeder van twee dochters. Sinds januari 2021 ben ik gediplomeerd doktersassistente. Mijn loopbaan begon 26 jaar geleden in het onderwijs, daarna in de hospitality en de zakelijke dienstverlening bij een grote luchtvaartmaatschappij. Ook werkte ik als coach. In het werk van doktersassistente kan ik veel van mijn kwaliteiten kwijt. Wat ik er vooral leuk aan vind, is de afwisseling in het werk, het patiëntencontact en het geven van goede zorg.

Mark van Dalen - Praktijkmanager

 

Ik ben Mark van Dalen, ik heb een opleiding commerciële economie afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. Bij de opstart van gezondheidscentrum Buiksloterham ben ik werkzaam geweest als administratief medewerker. Vervolgens heb voor een online marketing bureau gewerkt en heb ik een jaar in het buitenland gewoond. Nu ben ik weer werkzaam, als praktijk manager van de huisartsenpraktijk. Het is mijn doel om om samen met de assistenten en de artsen goede en vooruitstrevende zorg te bieden voor de patiënt.
 
 
Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

U vindt ons ook in Amsterdam Oost, locatie Amstelkwartier

Schrijf je nu in bij de huisarts