Het team van huisartsenpraktijk Buiksloterham staat klaar om u te helpen. De huisartsen werken samen met de doktersassistenten om u van de juiste zorg te voorzien. 

Pieter Jan van Empel - Huisarts

 

Pieter Jan van Empel, de oprichter van de huisartsenpraktijk, is geboren en getogen in Vlissingen. Hij studeerde en promoveerde aan de Vrije Universiteit en het VU-medisch centrum in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2007 was hij eerst werkzaam als arts-assistent chirurgie in het UMC Amsterdam lokatie VUmc en vervolgens een jaar arts-assistent psychiatrie bij een FACT-team van GGZ-ingeest. Hierna volgde hij de driejarige huisartsopleiding aan het AMC in Amsterdam. Pieter Jan doet tevens vrijwilligerswerk bij de GGD Amsterdam en heeft daardoor een brede kennis op het gebied van infectieziekten, soa's en roze hulpverlening. De noodzaak van een huisartsenpraktijk voor de nieuwe wijken Overhoeks/Buiksloterham en het Amstelkwartier en de wens om op zijn eigen unieke wijze patiënten van goede zorg en service te voorzien, heeft hem doen besluiten de huisartsenpraktijk en het gezondheidscentrum te starten.

Anne Floor Kallen - Huisarts

Anne Floor Kallen Huisarts Amsterdam Noord Huisartsenpraktijk Buiksloterham

Anne-Floor Kallen heeft haar studie Geneeskunde gevolgd aan de UvA. Na het afronden van haar studie in 2011 heeft zij eerst in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Zij is begonnen bij de chirurgie in het MC Slotervaart, waar zij twee jaar als arts-assistant heeft gewerkt en daar ook als poortarts op SEH functioneerde. Vervolgens heeft zij een jaar als arts-assistant Plastische chirurgie in het Jeroen Bosch ziekenhuis en daarna nog anderhalf jaar als arts-assistant SEH in Westfriesgasthuis gewerkt. Door de behoefte aan meer contact met, en oog voor de patient heeft zij gekozen voor het huisartsenvak en in 2019 de opleiding tot huisarts afgerond. De brede inhoudelijke ervaring die zij eerder heeft opgedaan is zeer nuttig voor het huisartsenvak en dit combineert zij graag met het persoonlijke contact met de patient. Anne-Floor werkt met name op de locatie in oost.

 

Sebastian Dormann - Assistent

Ik ben Sebastian Doermann in 2008 ben ik vanuit Duitsland naar Nederland gekomen sindsdien woon ik samen met mijn vriend in Amsterdam. Sinds 2018 ben ik werkzaam als huisarts assistent bij Dr. Pieter Jan van Empel. Hiervoor zit ik in de laatste fase van mijn opleiding. Daarnaast werk ik als zzp’er als decormaker voor stop motion animatie. Ik ben behulpzaam, vriendelijk en ik heb altijd een luisterend oor voor mijn patiënten en collega's.

Alan Mantus  - Assistent 

Alan doktersassistent gezondheidscentrum Amstelkwartier

Ik kom oorspronkelijk uit Australië en ben op 23 jarige leeftijd tijdens een reis blijven hangen in Nederland. Hier ben ik sinds 2008 gediplomeerd doktersassistent, ik heb dit werk met veel plezier bij twee andere praktijken gedaan en sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Gezondheidscentrum Buiksloterham en Amstelkwartier. Wat ik leuk vind aan het werk als doktersassistent is om samen met de artsen en de andere collega's er voor te zorgen dat de patiënten de goede zorg krijgen. 

 

Dean Braacx - Assistent 
 
 
Ik ben Dean Braacx, trotse Brabander van origine, maar nu erg tevreden Amsterdammer. Na vele jaren gewerkt te hebben in retail heb ik de overstap gemaakt naar de zorg en volg ik nu een opleiding tot doktersassistent, die ik bijna heb afgerond. Ik vind het heel leuk om mensen op deze manier te helpen en vooral om elke dag te lachen met mijn collega’s. 

Mark van Dalen - Praktijkmanager

 

Ik ben Mark van Dalen, ik heb een opleiding commerciële economie afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. Bij de opstart van gezondheidscentrum Buiksloterham ben ik werkzaam geweest als administratief medewerker. Vervolgens heb voor een online marketing bureau gewerkt en heb ik een jaar in het buitenland gewoond. Nu ben ik weer werkzaam, als praktijk manager van de huisartsenpraktijk. Het is mijn doel om om samen met de assistenten en de artsen goede en vooruitstrevende zorg te bieden voor de patiënt.
Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

U vindt ons ook in Amsterdam Oost, locatie Amstelkwartier

Schrijf je nu in bij de huisarts