Huisartsenpraktijk Amstel & IJ

De huisartsenpraktijk is een moderne praktijk, met een innovatieve aanpak en een breed service pakket. De praktijk is onderdeel van zowel gezondheidscentrum Buiksloterham aan de Distelweg in Amsterdam noord als gezondheidscentrum Amstelkwartier. De praktijk is elke dag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Huisartsen Pieter Jan van Empel, Lore Trügg, Bram van Tol en Anne Floor Kallen werken samen met doktersassistenten en praktijkondersteuners. 

Voor een afspraak in Amsterdam noord kunt u bellen met 020 3081234. U kunt ook 24 uur per dag online een afspraak maken via ons patiëntenportaal. U kiest dan zelf met wie en wanneer u een afspraak wilt. Zodra u de afspraak heeft gemaakt, staat deze direct in de agenda van de huisarts, u ontvangt dan 24 uur van te voren een herinnering van de afspraak per email.

De huisartsen en assistenten werken samen met een POH-GGZ en een POH-Somatiek. De Praktijkondersteuner Somatiek richt zich op de zorg voor patienten met een chronische aandoening, als astma, copd (longemfyseem/ chronische bronchitis). Karin Eduwaard is een ervaren maatschappelijk werker met bijzondere interesse in psychologische klachten. Karin biedt laagdrempelige zorg in de wijk op het gebied van psychische, psychiatrische en psychosociale problemen.

Inschrijven bij de huisarts is eenvoudig. Vul het formulier onder aan de pagina in, vervolgens zal worden ingeschreven bij huisartsenpraktijk Buiksloterham en automatisch worden uitgeschreven bij uw vorige huisarts. U ontvangt van ons tot slot nog een bevestigingsmail als uw inschrijving volledig is verwerkt. 

Natuurlijk verwelkomen wij u graag op de praktijk. Wanneer u langs wilt komen voor een korte kennismaking met de huisarts bent u meer dan welkom. Neemt u ook gerust contact op met de assistente voor een eerste gesprek. 020 308 1234.

Inschrijven bij de huisarts kan door het invullen van onderstaand formulier:

 

Als u dit vak leeg laat dan maakt u automatisch gebruik van de apotheek in het gezondheidscentrum
Bij een aanmelding bij het LSP kunnen in geval van nood uw belangrijkste medische gegevens worden gedeeld met een huisarts of apotheek ter plaatsen. Hierdoor kan deze u sneller, beter en veiliger helpen.
Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

U vindt ons ook in Amsterdam Oost, locatie Amstelkwartier

Schrijf je nu in bij de huisarts