Apotheek

In het gezondheidscentrum zit een dependance van de Nieuwendammer apotheek. Dit betekent dat alle medicatie die voor 12.00 wordt besteld dezelfde dag nog op te halen is in Buiksloterham. Als u meer informatie wil over de apotheek, klik dan hier

Wij verstrekken niet alleen medicijnen, we vinden het ook heel belangrijk u goed te adviseren over gezondheid en geneesmiddelgebruik. We geven onze klanten onafhankelijk advies en geven voorlichting en begeleiden uw medicijngebruik. Ook besteden wij veel aandacht aan het voorkomen en signaleren van bijwerkingen.

Wij zijn daarmee een belangrijke schakel in de gezondheidszorg, die direct invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van de klanten.

Er vindt dagelijks overleg plaats tussen de apotheker en de huisartsen, opdat de juiste geneesmiddelen in de juiste dosering worden voorgeschreven. Hierdoor zorgen wij voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening binnen het gezondheidscentrum.

U kunt zich via deze link aanmelden voor de uitdeelpost van onze apotheek in gezondheidscentrum Buiksloterham. U kunt met elke zorgverzekering bij ons terecht.

Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Gezondheidscentrum Buiksloterham gebruikt 100% groene stroom