Huisartsen in Buiksloterham

De huisartsenpraktijk gevestigd in Buiksloterham het is een moderne praktijk, met een innovatieve aanpak en een breed service pakket. De praktijk maakt onderdeel uit van Amstel en IJ huisartsen en is gevestigd in gezondheidscentrum Buiksloterham in Amsterdam noord en gezondheidscentrum Amtelkwartier. Huisarts Pieter Jan van Empel is mede oprichter van deze beide gezondheidscentra. De huisartsenpraktijk is geopend van 08.00 tot 17.00. Daarnaast is er een avondspreekuur op woensdag. Onze huisartsen werken samen met doktersassistenten en praktijkondersteuners. U kunt de praktijk bereiken via het nummer: 020 308 1234

Amstel en IJ huisartsen werkt met een online patiëntenportaal. Via dit patiëntenportaal kunt u 24 uur per dag een afspraak maken om langs te komen bij de huisarts. Daarnaast kunt u hier met korte medische vragen terecht via een e-consult, herhaalmedicatie aanvragen en ook een video consult met de huisarts inplannen. Dit alles om de zorg voor u zo goed en toegankelijk mogelijk te maken. 

Ook voor uw psychische klachten kunt u terecht bij de huisartsenpraktijk. POH-GGZ, is beschikbaar om de huisarts te ondersteunen bij patiënten met psychische klachten. De Praktijkondersteuner Somatiek richt zich op de zorg voor patienten met een chronische aandoening zoals hart en vaatziekten, astma/copd en diabetes.

Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Wij vervullen een belangrijke rol bij het aanbieden van onderwijs aan studenten die een medische (beroeps)opleiding volgen, zoals studenten geneeskunde, artsen in opleiding tot huisarts en doktersassistenten in opleiding. Dit betekent dat u te maken kunt krijgen met stagiaires, co-assistenten of artsen in opleiding.

Voor meer informatie over de Amstel en IJ huisartsen, bezoek onze website Amstel en IJ huisartsen

Wilt u meer weten over het online patiënten portaal of u direct inschrijven, klik dan hier:


Direct naar het online patiënten portaal >> 


 Inschrijven voor de huisarts>> 
Contact:

Tel: 020 308 1234  - Keuze 2 

E-mail: info@mijn-huisarts.com

Graag verwijzen wij door naar: 

Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

U vindt ons ook in Amsterdam Oost, locatie Amstelkwartier

Schrijf je nu in bij de huisarts