Het aantal patiënten dat een afspraak voor het spreekuur van de huisarts wil maken neemt nog steeds toe. In de tijd die bij uw huisarts voor u gereserveerd stond had uw huisarts ook een andere patiënt kunnen helpen. Wij willen de wachttijd voor een afspraak zo kort mogelijk houden, u wilt natuurlijk ook met uw medische klacht zo snel mogelijk geholpen worden. U kunt hieraan meewerken door op tijd uw afspraak telefonisch af te zeggen.

Kunt u niet op uw afspraak komen?

Meldt dit dan tot uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) telefonisch via 020 308 1238 bij de assistente. De afspraak wordt uit de agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt vaak direct een nieuwe afspraak bij ons maken. Er wordt dan natuurlijk geen “no-show” tarief berekend.

No - show 

Om het aantal niet-nagekomen afspraken terug te dringen en om de misgelopen inkomsten te compenseren, geldt, op advies van de Landelijke huisartsen verengiging (LHV) ook bij ons sinds 1 januari 2020 een ‘wegblijf-tarief’. Mocht u zonder bericht niet op uw afspraak bij de huisarts komen hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor een enkel consult wordt € 15,- in rekening gebracht , voor een dubbel consult geldt een tarief van € 25,-

Wij rekenen op uw medewerking en danken u voor uw begrip.

- Amstel en IJ huisartsen 

Volg het Gezondheidscentrum Buiksloterham op Facebook

Voor betrouwbare online informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Gezondheidscentrum Buiksloterham gebruikt 100% groene stroom

Schrijf je nu in bij de huisarts